Sigma_74, spoko ja tylko chciałem się upewnić jak to jest na pierwszej wymianie czyli przy pierwszych 90 kkm.
Kilka pytań o Car audio
Zwiń
X
-
Kilka pytań o Car audio
Mam takie pytania odnośnie sprzętu car audio:
Którędy najprościej przeciągnąć zasilanie do wzmacniacza?
Czy da się to jakoś zrobić nie zdejmując deski rozdzielczej?
A jeśli już to konieczne to jak ją w prosty i szybki sposób zdjąć gdyż nigdy tego nie robiłem a nie chciałbym przypadkowo połamać żadnych uchwytów, zatrzasków itp.
Zapewne macie w tym temacie większe doświadczenie, dlatego też proszę was o pomoc.
Z góry dzięki
-
-
Zamieszczone przez stasiolKtórędy najprościej przeciągnąć zasilanie do wzmacniacza?
Czy da się to jakoś zrobić nie zdejmując deski rozdzielczej?
Zamieszczone przez stasioljeśli już to konieczne to jak ją w prosty i szybki sposób zdjąć gdyż nigdy tego nie robiłem a nie chciałbym przypadkowo połamać żadnych uchwytów, zatrzasków itp
do audio mamy specjalny wątek (sound i mumltimedia)
zajrzyj w ten temat: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=158059#158059
Komentarz
-
-
Re: Kilka pytań o Car audio
Przede wszystkim napisz czy chodzi o O1 czy O2. Ja mam doświadczenia z O1 i o tym pisze dalej.
Zamieszczone przez stasiolKtórędy najprościej przeciągnąć zasilanie do wzmacniacza?
Zamieszczone przez stasiolCzy da się to jakoś zrobić nie zdejmując deski rozdzielczej?
Zamieszczone przez stasiolA jeśli już to konieczne to jak ją w prosty i szybki sposób zdjąć gdyż nigdy tego nie robiłem a nie chciałbym przypadkowo połamać żadnych uchwytów, zatrzasków itp.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
Komentarz